A Secret Weapon For petek servisi

Wiki Article

Onur ustadan çAlright memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı dimension az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa problem kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa issue tesisattan kaynaklanıyordur.

You happen to be utilizing a browser that may not supported by Fb, so we've redirected you to definitely a simpler version to give you the best working experience.

İstanbul Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Tüm daire petek servisi müstakil ev işyerlernizde profesyonel olarak ilaçlı ve makinalı olarak peteklerinizi kombiniz ısı pompanızı ve her türlü sıhhi tesisat işlerinizi yerinizde yapıyoruz.

kombi peteği neden ısıtamaz ? Petekler Isınmıyorsa ne yapmalı yetkili servis çağırmadan önce peteklerin hepsi mi yoksa bir kısmımı sıcak değil ?

Hepimizin bildiği petek servisi gibi kombi, çalışma prensibi doğal gaz ve elektriği birleştirir ve su ısınız bu su devir daim yaptırılarak peteklere sıcak su gönderilir.

Öceeden randavulu hayat akışınızı engellemicek derecede petek servisi mümkün olgunca hızlı ve sizleri memnun bırakarak kaliteli bi şekilde siz değerli müşterilerime hizmet vermek şahsi sorumluluğum dur

Petek temizligi faturanızı düşürür çok faydası vardır su giriş filtresi tortular temizliğinde yapıyoruz uygun yollu kampanyalı fiyattır. six dan fazla petek fiyat ufaktan fark olabilir

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından one saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

İstanbul’un neredeyse petek servisi her ilçesinde petek servisi petek temizleme hizmeti veren firmalar var. Ancak her hizmette olduğu gibi petek temizleme hizmeti için de profesyonel bir firma ile anlaşmak oldukça önemli.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.55 ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor ÇAlright teşekkür ediyorum

Report this wiki page